Menu
Your Cart
Cine suntem?

O companie tanara care pune accent pe satisfacerea asteptarilor clientilor nostrii prin calitatea produselor, rapiditatea livrarii si un mediu de shopping simplu și placut. Suntem inconjurati de peste 1500 de modele de bijuterii argint, una mai stralucitoare ca cealalta, nerabdatoare sa scape de noi.

Misiunea noastra este aceea de a reusi sa iti oferim o gama larga de bijuterii argint care ti se potrivesc si care, speram noi, sa te scape de o grija. Fie ca e vorba de nebunia accesorizarii, fie ca e vorba de un cadou cu adevarat reusit si de a-ti arata partea cu adevarat stralucitoare a lumii.

Ce ne defineste?

Suntem o companie consecventa si transparenta si dorim sa devenim un producator de top pe piata bijuteriilor din Romania. Credem in inovatie si dorim sa iti oferim produse moderne si diferite, atat ca design, cat si ca standard de calitate a materialelor. Suntem inca mici, dar avem incredere in dezvoltarea companiei, suntem perseverenti si cream produse pentru toate categoriile.

Despre noi

Despre noi
 

BijouxMAG a luat fiinta in vara anului 2017 prin imbinarea mai multor elemente esentiale: pasiunea pentru „bijuterit”, dorinta de a promova eleganta prin intermediul bijuteriilor, dorinta de a ajuta doamnele si domnisoarele sa fie mereu in trend si de a evidentia frumusetea acestora, indiferent de preferintele lor in materie de accesorizare.

Suntem o companie tanara care pune accent pe satisfacerea asteptarilor clientilor nostrii prin calitatea produselor, rapiditatea livrarii si un mediu de shopping simplu și placut.

Misiunea noastra este aceea de a continua diversificarea portofoliului de produse, oferind consumatorilor accesorii complexe cu un design inovativ, potrivite pentru orice stil vestimentar, la preturi accesibile tuturor.

Viziunea noastra este de a deveni prima alegere a clientului autohton in materie de accesorii din argint si de a genera trenduri pe piata locala de specialitate.

Suntem o companie consecventa si transparenta si dorim sa devenim un producator de top pe piata bijuteriilor din Romania. Credem in inovatie si dorim sa oferim clientilor nostri produse moderne si diferite, atat ca design, cat si ca standard de calitate a materialelor. Avem incredere in dezvoltarea companiei, suntem perseverenti si cream produse pentru toate categoriile.

Echipa BijouxMAG RO