Menu
Your Cart

Coliere argint

Coliere Swarovski

Colierele sunt alegerea perfecta pentru orice ocazie. Fie ca sunteti in cautarea unui cadou pentru tine sau pentru persoana iubita sau o prietena, colierele sunt alegerea clasica si sunt intotdeauna iubite si apreciate. Acum poti alege din colectia de coliere argint sau coliere Swarovski de la BijouxMAG si totul este mai simplu.

La BijouxMAG te asteapta o gama larga de coliere pentru femei. Oferim o gamă de modele simple, indraznete si elegante. Alege stilul care te reprezinta: cel traditional, care adauga un aer de eleganta la orice aspect. Fii indrăznet si alege bijuteria care te reprezinta dintre colectia de coliere argint si coliere Swarovski.

Comanda coliere argint sau coliere swarovski acum, pentru tine sau pentru un cadou „pretios”! Calitate desavarsita, preturi accesibile! BijouxMAG va fi mereu aici pentru a-ti satiface toate nevoile in materi de bijuterii :)

 

Model: Z003
Dimensiune : 80Êcentimetri Greutate : 60 grame Piatra : Obsidian Negru Colierul CelineÊeste realizatÊdin Obsidian Negru. Obsidianul NegruÊeste piatraÊsemipretioasa care are un puternic rol protector asupra energiilor negative, reduce stresul si furia si combate anxietatea si dependentele periculoas..
37,91 Lei Fără TVA:37,91 Lei
Model: Z008
Dimensiune accesoriu argint: 22Êmilimetri Lungime totala colier: 80Êcentimetri Greutate : 6 grame Metal : Argint 925 Piatra : Cristal Swarovski Ê Cleopatra - Colier Argint Reglabil,Êcreat pentru sufletele pline de iubire. Colierul Cleopatra este realizat din argint 925 cu bordura, marca..
199,99 Lei Fără TVA:199,99 Lei
Model: Z011
Dimensiune : 50Êcentimetri Greutate : 60 grame Piatra : Ametist Colierul Diona este realizatÊdin Ametist de 10 si 8 milimetri. Ametistul este piatraÊsemipretioasa a spiritualitatii si a succesului in afaceri. Acesta protejeaza impotriva gandurilor negative, a magiei negre, a blestemelor si are..
110,40 Lei Fără TVA:110,40 Lei
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)