de-ce-cristale-swarovski-bijouxmag-bijouxblog-swarovskiaddicted

De ce cristale Swarovski?

Ce sunt cristalele Swarovski?

Cristalele Swarovski reprezinta brandul de lux sub care se comercializeaza cele mai recunoscute tipuri de cristale fabricate in Austria.

Cristalele create au o taiere particulara, foarte asemanatoare diamantelor, ceea ce face ca reflexiile luminoase sa fie intensificate si foarte cautate.

Acestea nu sunt pietre semipretioase, culese din natura si prelucrate, ci sunt pietre artificiale realizate dintr-o sticla cu continut de plumb de inalta calitate. Sticla respectiva conține 32% plumb (oxid de plumb), procentajul maxim care garanteaza stralucirea acestuia, o stralucire argintie, asemanatoare unor pietre pretioase de calitate.

Prelucrarea speciala a cristalelor Swarovski se face prin procedee automatizate, patentate, la firma cu aceeasi denumire din Wattens, Austria.

Fiind prelucrate automat de catre masini, cristalele sunt perfect uniforme (din punct de vedere al inaltimii,latimii, inclinarii). Aceasta uniformitate face ca fiecare cristal sa fie identic, eroarea de prelucrare manuala fiind complet eliminate.

Suprafata cristalelor Swarovski este lucioasa si uniforma, fara zgarieturi, iar interiorul lor nu are nici o bula de aer, este perfect uniform. Acestea garanteaza o stralucire mult mai intensa decat a oricarui fals, lumina putand trece neobturata de imperfectiuni.

Punctele de convergenta dintre fatetele cristalelor sunt indreptate in sus si toate fatetele se intalnesc intr-un singur punct de convergenta(asemenea fatetarii diamantelor), aspecte care pot fi realizate doar prin precizia aparaturii originale austriece.

Procedura de taiere patentata de firma Swarovski garanteaza stralucirea cristalelor Swarovski din toate unghiurile, existand anumite simulari 3D legate de unghiurile de reflexie ale luminii care patrunde in cristal, ceea ce ajuta la reglarea aparatelor de taiat pentru obtinerea efectelor dorite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *