de-ce-argint-bijouxmag

De ce argint?

De ce argint? Haide sa iti spunem doar cateva motive:

  • Dintre toate bijuteriile la care aveti acces pe piata, cele de argint sunt cu siguranta cele mai versatile si mai complexe, concurand la scara internationala piata bijuteriilor de aur.
  • Datorita pretului lor si, in plus, datorita faptului ca argintul se prelucreaza extrem de usor, acestea au preluat conducerea in multe sectoare, putand fi considerate astazi cele mai importante tipuri de bijuterii, oricare ar fi felul acestora.
  • Argintul este al doilea metal ca valoare din lume, acesta fascinand mereu prin strălucirea lui, fiind folosit pentru crearea unor bijuterii extraordinare.
  • Pentru multi bijutieri, cea mai eleganta combinatie a este cea de 925, unde reflexele luminoase ale argintului se intrepatrund cu notele ascunse si adanci ale metalelor din aliaj. De asemenea, aceasta este continul de argint preferat si de noi pentru realizarea bijuteriilor.
  • Daca ai o piele sensibila care se irita in urma purtarii unor bijuterii din diverse metale, poti recurge la bratari, inele sau lantisoare din argint pentru ca nu vor avea acelasi efect.
  • Atunci cand observi ca sistemul tau imunitar este slabit, cand sunt persoane bolnave in jurul tau sau cand esti pusa in situatii cu risc deimbolnavire, cum ar fi călătoriile, poartă accesorii din argint sau argintate. În acest fel te protejezi de germeni patogeni.
  • Dacă ai o piele sensibilă care se irită în urma purtării unor bijuterii din alte metale,poți recurge la brățări sau lănțișoare din argint,pentru că nu vor avea același efect. Din contră,argintul poate fi luat și de persoanele care au alergii la diverse metale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *