Menu
Your Cart

BijouxBLOG - Despre bijuterii de la A la Z RSS Feed

03 Jan Cum deosebim cristalele Swarovski autentice de cele false?
BijouxMAG 0 41
Tu stii cum sa deosebesti Cristalele Swarovski originale de cele false? Noi iti oferim cateva trucuri care te vor ajuta sa nu fii inselat de aparente...
14 Nov Alege cerceii potriviți în funcție de forma feței!
BijouxMAG 0 154
Îți dorești să arăți mereu impecabil și pentru asta te îngrijești de înfățișarea ta. Ești o femeie modernă și ții mereu cont de tendințele actuale? Pe..
09 Nov Cum alegem marimea potrivita a inelului
BijouxMAG 0 241
Cu totii ne-am intrebat mereu care este cea mai simpla/usoara modalitate de a afla marimea potrivita pentru inel.Noi am gasit cateva metode pentru a d..
06 Nov Efectele argintului asupra sănătății tale
BijouxMAG 0 107
Din cele mai vechi timpuri, oamenii au căutat în pietre prețioase, semi-prețioase și minerale anumite proprietăți vindecătoare. Pe lângă aspectul lor ..
30 Oct Brățările prieteniei - legendă și semnificație
BijouxMAG 0 148
Oferirea de brățări ale prieteniei este un obicei vechi, dar care există și astăzi. Desigur, modelele brățărilor s-au schimbat în timp, dar ele întotd..
22 Oct Patru tipuri de bijuterii care nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei moderne
BijouxMAG 0 400
Când vine vorba de bijuterii, există atât de multe opțiuni încât uneori poate fi copleșitor. Noi vă prezentăm doar patru opțiuni clasice, care se mule..
17 Oct 20 de citate inspiraționale despre bijuterii
BijouxMAG 0 166
Pentru că știm cât de importantă este inspirația în tot ceea ce facem, avem pentru tine câteva citate inspiraționale despre bijuterii, care să îți fac..
10 Oct Argintul 925 - ce reprezintă?
0 422
Dacă ți-ai dorit măcar o dată să achiziționezi o piesă dintr-o colecție de bijuterii argint, cu siguranță ai întâlnit pe bijuterii expresia 925, dar t..
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)