Bine ai venit la BijouxMAG.ro
Your Cart

BijouxBLOG - Despre bijuterii de la A la Z RSS Feed

12 Mar De ce bijuteriile handamde sunt cadourile perfecte pentru domnisoarele de onoare?
BijouxMAG 0 38
Suntem in martie, luna in care totul revine la viata si momentul in care viitoarele miresici, care urmeaza sa se bucure de marea zi in aceasta vara, d..
31 Jan De ce se înnegrește argintul
BijouxMAG 0 806
Noile mele bijuterii din argint s-au înnegrit. Am fost păcălit?Atunci când cumpărăm lucruri, vrem să ne folosim timp îndelungat de ele, în special de ..
03 Jan Cum deosebim cristalele Swarovski autentice de cele false?
BijouxMAG 0 210
Tu stii cum sa deosebesti Cristalele Swarovski originale de cele false? Noi iti oferim cateva trucuri care te vor ajuta sa nu fii inselat de aparente...
14 Nov Alege cerceii potriviți în funcție de forma feței!
BijouxMAG 0 285
Îți dorești să arăți mereu impecabil și pentru asta te îngrijești de înfățișarea ta. Ești o femeie modernă și ții mereu cont de tendințele actuale? Pe..
09 Nov Cum alegem marimea potrivita a inelului
BijouxMAG 0 455
Cu totii ne-am intrebat mereu care este cea mai simpla/usoara modalitate de a afla marimea potrivita pentru inel.Noi am gasit cateva metode pentru a d..
06 Nov Efectele argintului asupra sănătății tale
BijouxMAG 0 227
Din cele mai vechi timpuri, oamenii au căutat în pietre prețioase, semi-prețioase și minerale anumite proprietăți vindecătoare. Pe lângă aspectul lor ..
30 Oct Brățările prieteniei - legendă și semnificație
BijouxMAG 0 270
Oferirea de brățări ale prieteniei este un obicei vechi, dar care există și astăzi. Desigur, modelele brățărilor s-au schimbat în timp, dar ele întotd..
22 Oct Patru tipuri de bijuterii care nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei moderne
BijouxMAG 0 453
Când vine vorba de bijuterii, există atât de multe opțiuni încât uneori poate fi copleșitor. Noi vă prezentăm doar patru opțiuni clasice, care se mule..
17 Oct 20 de citate inspiraționale despre bijuterii
BijouxMAG 0 270
Pentru că știm cât de importantă este inspirația în tot ceea ce facem, avem pentru tine câteva citate inspiraționale despre bijuterii, care să îți fac..
10 Oct Argintul 925 - ce reprezintă?
0 1059
Dacă ți-ai dorit măcar o dată să achiziționezi o piesă dintr-o colecție de bijuterii argint, cu siguranță ai întâlnit pe bijuterii expresia 925, dar t..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)