Menu
Your Cart

BijouxBLOG - Despre bijuterii de la A la Z

14 Nov Alege cerceii potriviți în funcție de forma feței!
BijouxMAG 0 66
Îți dorești să arăți mereu impecabil și pentru asta te îngrijești de înfățișarea ta. Ești o femeie modernă și ții mereu cont de tendințele actuale? Pe..
09 Nov Cum alegem marimea potrivita a inelului
BijouxMAG 0 149
Cu totii ne-am intrebat mereu care este cea mai simpla/usoara modalitate de a afla marimea potrivita pentru inel.Noi am gasit cateva metode pentru a d..
06 Nov Efectele argintului asupra sănătății tale
BijouxMAG 0 46
Din cele mai vechi timpuri, oamenii au căutat în pietre prețioase, semi-prețioase și minerale anumite proprietăți vindecătoare. Pe lângă aspectul lor ..
30 Oct Brățările prieteniei - legendă și semnificație
BijouxMAG 0 72
Oferirea de brățări ale prieteniei este un obicei vechi, dar care există și astăzi. Desigur, modelele brățărilor s-au schimbat în timp, dar ele întotd..
22 Oct Patru tipuri de bijuterii care nu trebuie să lipsească din garderoba oricărei femei moderne
BijouxMAG 0 310
Când vine vorba de bijuterii, există atât de multe opțiuni încât uneori poate fi copleșitor. Noi vă prezentăm doar patru opțiuni clasice, care se mule..
17 Oct 20 de citate inspiraționale despre bijuterii
BijouxMAG 0 112
Pentru că știm cât de importantă este inspirația în tot ceea ce facem, avem pentru tine câteva citate inspiraționale despre bijuterii, care să îți fac..
10 Oct Argintul 925 - ce reprezintă?
0 176
Dacă ți-ai dorit măcar o dată să achiziționezi o piesă dintr-o colecție de bijuterii argint, cu siguranță ai întâlnit pe bijuterii expresia 925, dar t..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)